Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
De Energiekracht van de lange rok

De Energiekracht van de lange rok

, door Ingrid Reuvers, 2 min lezen

Het dragen van de rok heeft een heilig en energiek gevoel. Oude priesters en priesters droegen rokken die de verbinding mogelijk maakten met de energie en seksuele energie van de aarde, de energie die hen kracht gaf.
Wanneer een vrouw een lange rok draagt, laat ze haar potentieel voor seksuele energie, creativiteit en vrouwelijke kracht zich ontwikkelen. Probeer eens een lange rok te dragen, ga naar buiten en vertel ons hoe je je daarna voelt. Niks met spijkerbroek te maken. Probeer het!
Volgens de Oosterse traditie stijgt energie in het lichaam van vrouwen, van onder naar boven (voor mannen is hun energie zonne-energie en daalt), deze stijgende energie trekt naar binnen, het is een centrale en onweerstaanbare kracht. Ze is zo machtig dat als ze in een vertrouwde omgeving woonde, de meeste familieleden om haar draaien.
Deze connectie elke vrouw met Moeder Aarde komt onze families ten goede en vooral onszelf door ons te helen en gezond te houden. Het is belangrijk dat elke vrouw zich herinnert hoe belangrijk het is om energie toe te staan van de aarde naar de baarmoeder, het krachtcentrum.
Rok dragen tijdens ceremonies, rituelen en vrouwencirkels. Voor veel oude culturen was het dragen van de lange rok een teken van ritueel, ceremonie, een tijd uit de tijd. Vrouwen die een rok dragen, gaven zichzelf kracht met hun vrouwelijkheid en goddelijke bescherming, kleden zich als godinnen (wat wij zijn). We creëren een spiraal die direct ons eerste chakra bereikt, het wortelchakra (in het perineum), verantwoordelijk voor ons vermogen om te overleven, ons meest instinctieve deel dat ons leidt naar creativiteit en seksualiteit via ons tweede chakra, net onder de navel.
Ook door de beweging van de rok, met deze zachte golf, staan we open voor de wijsheid van Grootmoeder Maan, waarbij we de cirkels simuleren die haar pad afbakenen van de zwarte maan naar de fasen van volle maan.
Bron Vooroudersvrouw.

Inloggen

Vergeten?

Registeren
Translation missing: nl.customer.register.create_account_info